PEACE PREVAILS

May peace prevails upon all beings on the earth and beyond. You may scroll down to browse the contents of this blog.

Monday, 26 February 2018

LAKARKAN HIDUP YG OSEM


LAKARKAN HIDUP YG OSEM


Sejak dari kecil Amira Hasnul melihat bapak dan maknya Rozana Mohamed melakar dlm buku2 lakaran. Sejak kecil dia dikelilingi buku2 lakaran, yg terisi lakaran2 bapak dan maknya. Semua itu telah di 'fixed deposit' dlm minda bawah sedar gelombang Theta dia, terutama sebelum dia berusia 7 tahun. Sekarang, dia buat sendiri buku2 lakaran bercover kulit yg sgt osem. Produk ini terpaksa disorok utk mengelak dari dicilok oleh bapaknya sendiri, yg begitu teruja utk mengisi buku2 itu dgn nota dan lakaran yg selalunya org lain tak faham. 

Dapatkan buku2 lakaran buatan tangan #miareka di @rozanasbatik #rozanasbatik, kedai kecil yg buat jiwa anda rasa besar. Takda di tempat lain. Terbukti berkesan utk melakarkan hidup yg osem. Insta di @paperleathAktiviti membuat lakaran dan jurnal reflektif tentang pengalaman yg kita lalui, telah diperakui oleh ramai insan bijak-baik sebagai satu amalan yg sihat. Berdialog dgn diri sendiri menerusi lakaran dan tulisan introspektif adalah denai mengenal diri yg bagus. 

Buku2 lakaran/jurnal dgn jeket kulit buatan tangan Amira Hasnul yg sudah dipesan, kini sedang dipakaikan dgn bungkusan yg penuh cinta, sedia utk dipos. Semua akan sampai ke tangan mereka yg sudah memesan, dgn ucapan semoga anda terus melakarkan hidup yg osem mosem. Sekian, pesanan yg ditaja secara senyap oleh mak Amira, Rozana Mohamed


#miareka di #rozanasbatik @rozanasbatik atau insta di @paperleath


No comments:

Post a Comment