PEACE PREVAILS

May peace prevails upon all beings on the earth and beyond. You may scroll down to browse the contents of this blog.

Wednesday, 28 October 2015

I BELIEVE


Dont understand la some buggers. U know whatever u focus on, u attract. So, focus la on what u want braders and sisters. Why the heck la u focus on what u dont want and dont like!! If u chose to focus and believe that some dude is so bad like absolutely and forever, adding hate to the believe, then no surprise la that dude always behave badly towards u, & hate u too!! Likewise if u believe bad things can happen to u, it happened la oiii. U ask, pray and wish for it, your quantum wave vibrates with what you focus on and believe in, to function like a magnet that attracts likewise energy. 

So please la, drop your nonsense. Stop wasting your precious time focusing on whatever and whoever u dont like. Start focusing on and believing in things, people, events that u like, or better, love. 

DELLY


Time passes, love stays. 

Friday, 23 October 2015

MONEY CANT BUY.


"Meeting you is always nourishing to my soul, my dearest sifu, Kebun Jiwa Halus. Ever grateful for the love you pour into your voice, your presence, your service. May many more have the great fortune of studying with you; an inspiration of living, being, giving and receiving full heartedly. Thank you Jimmy for capturing this moment. Glad we  connected again."
(Sabina Arokiam)

"Happy Back to the Future day, I meet en.Hasnul Kebun Jiwa Halus my teacher, sifu, ...."
(Jimmy Choong, in reference to the date in the movie 'Back to the Future')

H3ROziarah BALAI SENI VISUAL NEGARA



Hari Rabu kelabu jerebu, tapi ia menyatu.

Pertama, paginya menyatu dgn superman yg dirindui, disusul menyatu dgn wonder woman.



Singgah BSVN, program dgn anak2 sekolah tunda kerana jerebu. Sebagai ganti saat akhir, H3ROziarah dipersembah pd kawan2 terdekat di BSVN. Tkasih sudi dtg layan walaupun dgn notis singkat.




Rabu itu juga menemu. Dgn bekas pelajar di Cenfad dulu, Koon, Sabina Arokiam dan Jimmy Choong (bersama isteri dan anaknya). Hari cantik. Syukran.
Syukur infinit. Kehadiran mrk amat bermakna. Denai kita akan bersilang dan bertemu lagi.


Ia hari menyerap diri dlm frekuensi positif dan getaran harmonik yg lebih halus. 


Jom, pulang kembali ke tapak dan rumah asal, pulang ke dakapan cinta dan kasih yg tidak ada udang sebalik mee kari mamak, merentas bentuk dan merentas hubungan atas dasar retorika.

Jom jadi osem.



DUHAI FEMINIS, EKOLOGIS, SPIRITUALIS WANNA B TAK JADI

"Kalau saya mati, awok jgn gatal kawin lain!!"


Mak dan bapak aku asal kampung. Mak aku mulutnya brutal, tapi ikhlas dia sangat osem tahap wali. Feminis versi mak aku tak perlu sampai kena tunjuk2 tetek. Arwah bapak aku pula jenis pakai kopiah dan songkok, tapi dia 'gentleman' izinkan mak aku meniaga utk meningkatkan ekonomi keluarga yg besor. Dia bawak mak aku dan aku tunggang kapcai ke sekolah dan kedai kain mak di pekan Teluk Intan. Takda pun mak aku komplen dia dikongkong, ditindas dan didiskriminasi pun!! 

So pada feminis ekologis spiritualis 'wanna b but not really there', tolong la 'mindfull' sikit oii kalau nak pilih contoh kes kongkongan, penindasan, penderaan wanita. Kalau pun beriya sgt dgn emansipasi wanita, tak perlu la buat 'selective jugdement' terhadap satu kelompok manusia, agama, budaya, resam, adat dan amalan yg kamu tak percaya dan amalkan pun. Bagilah contoh kes perbandingan yg lebih komprehensif, merentas pelbagai kelompok bangsa, agama, benua dan masa. Kongkongan terhadap wanita berlaku hanya dikalangan penganut Islam je ke?  Jahat sangat ke Islam dan penganutnya?

Please la, wake up. 

Wednesday, 7 October 2015

H3ROziarah DUSUN PAK SARIP


A collection of narrative, song performance and screening of two short films about two awesome superheroes, screened & performed live - outdoors in a beautiful & serene fruit orchard. The short films were directed by Anderson Ee. Partly a charity event, H3RO was presented by Kebun Jiwa Halus & Do Good Productions with volunteering supports from close friends.



For photographic documentation, click..